Naša trgovina

Vsi naši izdelki so ročno izdelani iz naravnih sestavin in so certificirano ekološki. Izdelke lahko naročite prek spleta ali obiščete našo trgovino in si ogledate njihovo celotno ponudbo.

Multivitaminska krema

100 % naravna, bogata, hranljiva in vlažilna krema proti staranju s svežo aloe vero. Obnavlja kožo. Brez konzervansov. Primerna za vse vrste kože.

17 EUR 30 ml
33 EUR 60 ml

Naravni dezodorant

Naravni in ekološki dezodorant, ki ne vsebuje škodljivih sestavin. Vsebuje antiperspirante iz eteričnih olj sivke in čajevca. Uspešno odstranjuje vonj po znoju in nima negativnih učinkov na telo. 100 % naraven.

15 EUR

Naravno milo

Naša naravna mila čistijo in negujejo. Izdelana so ročno in z ljubeznijo, njihov slasten vonj pa je balzam za dušo. Uporabljamo samo naravne sestavine in naravna eterična olja za dišavo.

6 EUR 70 g
7 EUR 100 g

Balzam za ustnice

Vlažilno mazilo za ustnice, bogato z voskom, maslom in oljem. Ščiti ustnice pred mrazom. Na voljo kot naravna ali barvna šminka. Primerno za otroke.

8 EUR

Pachamama Čaj

Naša čajna mešanica Pachamama je naš značilen čaj, ki je ekološko pridelan na našem posestvu ter nabran, posušen in zmešan z ljubeznijo.

3,50 EUR 30 g
6 EUR 60 g

Naročila in pošiljanje
Spletna naročila veljajo znotraj Slovenije. Naročilo lahko prevzamete tudi v naši trgovini v Kunovi. Med naročanjem navedite vaše posebne zahteve, kot je želeni vonj za vaše milo.

Stroški pošiljanja
Stroški pošiljanja po Sloveniji znašajo 3,00 EUR za naročilo do 2 kg. Za večja naročila nad 2 kg veljajo posebne cene. Za več informacij se pozanimajte.

Plačila
Plačilo lahko opravite preko bančnega računa: 

Tansakcijski račun; Deželna banka Slovenije ; SI 56 19100-0010313288

ZAVOD PACHAMAMA CENTER, Kunova 13, 9245-Spodnji Ivanjci

Davčna št. : 16242190

 

Lahko pa tudi pri poštarju, če je bil izdelek naročen preko pošte po povzetju ob sami dostavi (samo v Sloveniji).

Vračila
Vsi naši izdelki so ročno izdelani in kakovostno preverjeni. Vračil ne sprejemamo.